Over Ons

Het is geen geheim dat zon en wind inmiddels de goedkoopste vorm van energie leveren. Duurzaamnu.nl zorgt ervoor dat iedereen hier van mee kan profiteren en draagt mede daardoor bij aan de wereldwijde energietransatie.

20+

Adviseurs, experts en installateurs

3

Installatiedepots in Nederland

1000+

Woningen voorzien van zonnepanelen

4.6 ⭐

Gemiddelde klantbeoordeling

Duurzaamheid begint hier!

 • Op weg om de beste te worden!

  In de afgelopen jaren heeft Duurzaamnu.nl al meer dan 1000+ woningen voorzien van prachtige zonnepanelen en daarmee Nederland een stuk duurzamer gemaakt. Elk project wordt zorgvuldig aangepakt en afgehandeld. Door onze strakke en doortastende werkwijze leveren wij altijd vakwerk.

 • Klanttevredenheid staat voorop!

  Onze visie is simpel: we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Duurzaamnu.nl is dan ook een voorloper in de duurzaamheidsbranche. Onze klanten behoordelen ons gemiddeld met 4,6 sterren!

  Tevredenheid staat bij Duurzaamnu.nl écht boven alles. Onze installateurs zijn altijd vriendelijk, respectvol en leveren vakwerk af. Klanten zijn tot nu toe altijd tevreden en dat willen we graag zo houden!

 • Altijd transparant en eerlijk

  Wij kiezen altijd voor de best mogelijke oplossing voor de klant. Ook als dit voor ons minder interessant is. Wij denken graag in mogelijkheden, denken graag met de klant mee en houden alles transparant, eerlijk en oprecht!

Op Weg Naar Slimme Energie

)

Zonnepanelen van Duurzaamnu.nl

Wij willen het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Dit begint natuurlijk al bij het installeren van de zonnepanelen, maar ook als onze installateurs weg zijn moet alles overzichtelijk en vertrouwd zijn. Ook na het afronden van een project, staan wij altijd voor u klaar.

GRATIS DAKCHECK >

Duurzaamnu.nl op uw telefoon!

Met de FusionSolar app van Huawei kunt u ook op uw smartphone de opbrengsten van uw zonnepanelen inzien en bijhouden. De app is gebruiksvriendelijk en voor iedereen te begrijpen. De app is geschikt voor Android en iOS.

GRATIS DAKCHECK >

Duurzaamnu.nl is er voor u

Wacht niet langer om de energie van de zon te gebruiken. Wij maken het voor alle klanten eenvoudig, overzichtelijk en aantrekkelijk. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor uw woning? Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

GRATIS DAKCHECK >

Garanties van Duurzaamnu.nl

Specialisten in ons vak!

 • Technologie

  Verduurzamen wordt steeds leuker en eenvoudiger. Door onze nieuwe technologie haalt u het maximale uit uw stap richting duurzaamheid!

 • Service en kwaliteit

  Duurzaamnu.nl staat voor service en kwaliteit. De klant is altijd koning en krijgt altijd waar hij/zij voor betaalt. Afgeleverd werk moet vakwerk zijn en niet minder.

 • Technische specialisten

  Onze adviseurs en monteurs volgen intern een strak opleidingsprogramma voordat zij het echte veld in gaan. Deze specialistische en technische kennis maakt het verschil.

Werken bij Duurzaamnu.nl?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen om onze krachten mee te bundelen en om gezamenlijk mee te groeien. Ben jij diegene? Neem dan contact met ons op!