klantervaringen

Jacob Gerdes

Wij zijn erg tevreden. Alles ging volgens afspraak. De zonnepanelen werden snel geleverd en geïnstalleerd en de communicatie was erg prettig. Wij raden iedereen Duurzaamnu.nl aan.

Bert van Dingen

Je kan direct merken dat Duurzaamnu.nl al lang actief is in deze branche. Alle facetten zijn tot in de puntjes verzorgd. Van het verschaffen van informatie tot aan de offerte en van de installatie tot en met de nazorg; alles is perfect geregeld. Het personeel was erg vriendelijk, ervaren en professioneel, wat direct terug te […]

Dhr. W.P. de Jongh

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben en bovendien erg onder de indruk. Chapeau!

Sandra Rooyen

Vandaag onze zonnepanelen laten plaatsen door Duurzaamnu.nl. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze vakwerk hebben geleverd. Op naar een duurzame wereld!

Britt Simons

Helemaal happy met onze zonnepaneel installatie van Duurzaamnu.nl! Wij helpen graag mee aan een duurzamere wereld en hebben met Duurzaamnu.nl daar een geweldige partner in gevonden.

Burhan Ceyhan

Zeer betrouwbaar en erg behulpzaam voor het besparen van gas en energie! En denkt zeer goed mee bij passende oplossingen bij mijn bedrijf op het gebied van energie! Top service!

Denis Gaspersz

Zeer tevreden over de samenwerking met Duurzaamnu.nl. Ze zijn erg proactief, professioneel, ervaren en bijzonder vriendelijk. Omdat ik graag mijn bijdrage lever aan een beter milieu wilde ik graag weten welke opties er voor mij waren. Hier ben ik met de hulp van Duurzaamnu.nl achter gekomen en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Ik […]