Installatie

Duurzaamnu.nl installatie

Op het moment dat we uw zonnepanelen hebben geïnstalleerd, profiteert u direct van zonnestroom en draagt u uw steentje bij aan een beter en vooral duurzaam milieu. Top!

GRATIS DAKSCAN

1000+ installaties

Door onze ervaring kunnen we een hogere kwaliteit leveren. Klanten beoordelen onze installaties met 4,6 sterren.

Opgeleid en VCA-gecertificeerd

Onze monteurs zijn allemaal intern opgeleid, VCA-gecertificeerd en werken uiteraard volgens de normen van NEN-3140.

Digitaal en gestructureerd

Bij Duurzaamnu.nl werken we digitaal. Dit houdt in dat alle producten gescand en daardoor geregistreerd worden in ons systeem. De garanties zijn daarom altijd op orde en onze serviceaanvragen zijn makkelijk uit te voeren.

Zonnepanelen 30 dagen op proef?

Op dit moment zijn meer dan 10 Duurzaamnu.nl teams Nederland aan het verduurzamen

Door heel Nederland installeren wij dagelijks meer dan honderd zonnepanelen. Met onze 3 installatiedepots verspreid over heel Nederland zijn we altijd dichtbij en weten we wat er speelt in iedere regio. Ook bij serviceklussen zijn wij snel in de buurt.

Benieuwd naar een Duurzaamnu.nl installatie bij u in de buurt?

GRATIS DAKSCAN

Installatiedag in 4 stappen

Hoe wij dit aanpakken?

Uw zonnepanelen worden binnen één dag perfect geïnstalleerd!

Het start met een plan

Schouwen op locatie

Uiteraard worden eerst de veiligheidsvoorzieningen opgebouwd. Vervolgens bekijken onze installateurs uw huis en wordt het dak geïnspecteerd. Na deze schouwronde nemen de installateurs het volledige installatieproces grondig met u door .

Uw gekozen producten

De afgesproken producten komen vandaag op uw dak. Door Duurzaamnu.nl worden producten aanvullend getest, zodat deze altijd aan de afgesproken voorwaarden voldoen.

Stap 1

De zonnepanelen installeren

Meer dan duizend installaties en ervaringen

Door onze ervaring worden fouten voorkomen, installeren we uw zonnepanelen met de benodigde precisie en werken we de kabels netjes en duurzaam weg.

Installatie digitaal inzichtelijk

Na de installatie wordt alles netjes opgeruimd, zodat u niet met de rommel blijft zitten. Bovendien wordt de installatie met u doorgelopen. Omdat wij alles netjes documenteren en bijhouden gaan alle installaties in één keer goed!

Stap 2

Het systeem opstarten

Direct beginnen met besparen

Nadat de zonnepanelen en omvormer zijn aangesloten op de meterkast, zorgen onze specialisten er direct voor dat het systeem werkt. Dit betekent dat u dus direct bespaart!

Direct inzicht in je app

Door de 4G-verbinding van de FusionSolar app heeft u direct na installatie live inzicht in de opbrengsten van uw zonnepanelen.

Stap 3

25 jaar garantie

Jarenlang genieten van uw zonnepanelen

Wij staan altijd voor u klaar. Ook na de installatie. Onze servicemonteurs zijn beschikbaar door heel Nederland en zijn dus altijd dichtbij u in de buurt om uw eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Geen wachtmenu’s en robotstemmen

Wij doen niet aan wachtmenu’s of rare robotstemmen die u ‘proberen’ te helpen. Bij ons krijgt u echte mensen aan de lijn met eerlijke en persoonlijke hulp. We gaan altijd voor 100% klanttevredenheid; voor, tijdens en na oplevering van uw installatie.

Stap 4

Betaal pas na oplevering

U betaalt pas op het moment dat u 100% tevreden bent over de installatie.

Geen onverwachte kosten

De installatie is altijd all-inclusive en er zijn geen onverwachte kosten na installatie.

Beste deal garantie

Wij geven geen kortingen, omdat wij u altijd de best mogelijke deal garanderen.

Wij helpen graag mee aan een duurzame wereld!

“Door onze zonnepanelen dragen wij ons steentje bij in de energietransitie. Erg blij mee!”

Linda, Coevorden
Lees hier alle klantervaringen >

Veel gestelde vragen over de installatie

Voordat de monteurs met hun werkzaamheden beginnen, overleggen zij met u hoe het kabeltraject van de installatie weggewerkt zal worden. In veel gevallen kunnen de kabels via een loze leiding of schacht in het huis getrokken worden. Zo liggen de kabels nergens in het zicht en heeft u er geen last van. De afwerking van het kabeltraject wordt altijd volledig in overleg, naar uw wensen uitgevoerd.

De omvormer wordt in veel gevallen op zolder geplaatst. Echter kan het ook zo zijn dat de omvormer bijvoorbeeld in de garage of kelder wordt geplaatst. Er wordt altijd gekeken naar een plek met genoeg ruimte rondom de omvormer, zodat de warmte van het apparaat weg kan. De plek van de omvormer wordt altijd samen met u bepaald.

Als er meer dan twee zonnepanelen (600 Watt) worden geïnstalleerd, is plaatsing op een vrije groep in de meterkast verplicht. Per aardlekschakelaar worden maximaal vier groepen aangesloten. Het is dus mogelijk om de zonnepanelen te installeren in de meterkast op een vrije groep. Duurzaamnu.nl plaatst in de praktijk altijd een aardlekautomaat. Dit is een combinatiekastje van een groep en een aardlekschakelaar in één, waarmee een gescheiden systeem wordt gecreëerd. Het voordeel hiervan: mocht er bijvoorbeeld een probleem zijn met de groep voor de zonnepanelen, dan hebben uw andere apparaten nergens last van.